Számlázó program

Számlázó program A Clear Admin Számlázó program egy kis méretű, egyszerűen telepíthető és használható számlázó rendszer.

A program fejlesztésekor elsődleges célunk volt, hogy egy rendkívül egyszerű számlázó programot adjunk ügyfeleink kezébe, mellyel professzionális alapokra helyezhetik cégük számlázási feladatait.

Szoftverünk jelenleg is fejlesztés alatt áll. Nem titkolt célunk, hogy egy modulárisan bővíthető, kisebb cégek számára ideális ügyviteli alkalmazássá fejlesszük, megtartva jelenlegi egyszerűségét, könnyű kezelhetőségét.

Ingyenes változat

A Clear Admin Számlázó program bővítőmodulok nélküli alapverziója ingyenesen használható az előállított számlák mennyiségére, összegére vonatkozó illetve időbeni megkötések nélkül.
Ingyenesen is használható számlázó programunk letöltéséhez kattintson ide!

Moduláris bővíthetőség

A Clear Admin Számlázó szoftver külön megvásárolható modulokkal bővíthető. A rendelkezésre álló modulok körét folyamatosan bővítjük.

Szakmai háttér

Fejlesztőcsapatunk tagjai több, mint 10 éve foglalkoznak ügyvitellel és ügyviteli szoftverek tervezésével, fejlesztésével. A lehető leghatékonyabb működés érdekében számlázó szoftverünket C++ programnyelven fejlesztettük.

Csapatunk célja, hogy termékünk fokozatos fejlesztésével egy sokrétű, mégis egyszerűen kezelhető eszközt adjon a kisebb, de fejlődni szándékozó vállalkozások kezébe.