Webáruház számlázás

Számlaadatok letöltése webáruházból

Számlázó webáruházhoz

Számlák letöltése a webáruházból A webáruházhoz kapcsolt Clear Admin Számlázó programmal egy gombnyomással töltheti le az újonnan beérkezett rendeléseket, hogy számlaként kinyomtassa vagy elküldje őket.

Más rendszerekből is könnyen vehet át számlákat, akár fájlok importálásával is.

 

Tömeges számlázás

A webáruházból letöltött vagy külső rendszerből importált számlák nyomtatása tömegesen is elvégezhető.

 

Webáruház illesztése

Egy webshop Clear Admin Számlázóhoz történő illesztéséhez az eddigi tapasztalatok alapján a webshop kifejlesztőjének néhány óra fejlesztési és tesztelési időre van szüksége.

Az illesztés módjáról részletes technikai leírás található a Clear Admin Számlázó szoftver dokumentációjában, azaz a Súgóban.

Néhány elterjedtebb webáruházhoz készítettünk alapszintű funkciókat megvalósító illesztéseket. Ezeket leginkább példaként célszerű használni és az adott webáruházhoz kiegészíteni:

Továbbá készítettünk egy webáruház szimulátort is, ami akár egyszerű kiindulási alapként is használható egy meglévő webáruház illesztésének elkészítéséhez.

OpenCart webshophoz készült több tőlünk független illesztés is. Az egyik ilyen, teljesen a webáruház felületébe integrált Clear Admin modult az OpenCart fórumban tették közzé az OpenCart egyik magyar fordítását is készítő fejlesztők. Részletes telepítési és felhasználói leírást is írtak a fórumbejegyzésbe.

A számlázó program webshophoz illesztésében szívesen nyújtunk technikai segítséget. Vegye fel velünk a kapcsolatot a szamlazo@clearadmin.hu címen!

 

Támogatott webáruházak

Jelenleg a következő webáruházak támogatják a Clear Admin Számlázó webáruház modulját:

 • NetLight webáruház - Ők voltak az elsők. Minden általuk készített webáruházat hozzáillesztettek a Clear Admin Számlázó programhoz.
 • Webáruház készítés: Netkreatív - Webáruház rendszerük tökéletesen együttműködik a Clear Admin Számlázó programmal.
 • WebShop Experts webáruház - A WebShop-Experts Kft. által készített professzionális webáruházak képesek az általunk készített Clear Admin Számlázó programhoz is csatlakozni.
 • NetGo.hu Kft. - egyedi webáruház készítés sablonok nélkül, cégre szabottan, több éves tapasztalattal.
 • UnasShop webáruház - Bérelhető webáruház rendszer Clear Admin támogatással.
 • Bolthely.hu webáruház - Bérelhető webáruház szoftver Clear Admin támogatással.
 • www.honlap-kozpont.hu - Honlap, webáruház készítés egyedi igényekhez igazítva, kereső optimalizáltan, egyedi arculattervezéssel 10 év tapasztalattal.
 • Pro24: Webáruházak - 24 órán belül átvehető webáruházak alacsony havidíjakkal, pénzvisszafizetési garanciával, akár Clear Admin illesztéssel.
 • Webáruházkészítés: Webmasters-Informatika Kft. - Egyedi webáruházak készítése professzionális kinézettel, tartalomkezelő rendszerrel, a Clear Admin számlázó program támogatásával.
 • Webáruház készítés: 24 Works - Egyedi igények szerinti webáruházak készítése keresőoptimalizálással, Clear Admin számlázó program támogatással.
 • WebSEO Kft. - Magento alapú webáruházak fejlesztése egyedi igények szerint, integrált Clear Admin számlázó programmal.
 • Egyedi webáruház készítés: Shopmasters.hu - Piacvezető egyedi webáruházak pénzvisszafizetési garanciával, egy összegű megvásárlással és bérleti konstrukcióban is. Ajándék forgalomnöveléssel (több ezer potenciális vásárló ingyenesen), keresőbarát módon, kényelmi funkciókkal!
 • ShopRenter - a bérelhető webáruház rendszer - A ShopRenter webáruház rendszere egyszerre kínál minőségi megoldást, elérhető árakat és ugyanakkor rendkívül komoly támogatást. Próbálja ki 2 hétig ingyen!
 • A1SHOP rendszer - Egyedi grafikával és felépítéssel rendelkező webáruházak teljesen egyedileg fejlesztett piacvezető szolgáltatásokkal!
 • WebDeb - ahol a weblapok születnek - Személyre szabott webes megoldások, korszerű webáruházak, profi megoldásokkal. Munkáik részletes bemutatásáért látogasson el weboldalukra.
 • opencart.hu és opencart-hungary.hu - A nyílt forráskódú Opencart webáruház rendszerhez is elérhető már a Clear Admin Számlázó programhoz készített illesztés.
 • Webshop Hun professzionális webáruház program - Mindenki számára ingyenes. Clear Admin Számlázó program támogatással.
 • Viltor - bérelhető webáruház rendszer kiemelkedő ár-érték aránnyal, rengeteg hasznos funkcióval és Clear Admin Számlázó program támogatással.
 • superwebaruhaz.hu - Bolttulajdonosok százaival dolgoznak. Teljesen egyedi, rugalmas és minden igényt kiszolgáló webáruházaik működtetéséhez folyamatos támogatást nyújtanak és számtalan hasznos kiegészítő szolgáltatást kínálnak.
 • A Shopsoft egy egyedi fejlesztésű webáruházmotor, amit ötvöznek az ERP rendszerek legértékesebb funkcióival. Kezelje egy szoftverrel az online és offline értékesítés teljes folyamatát és legyen vállalata működése átláthatóbb, mint valaha!

Természetesen szívesen vesszük további együttműködő partnerek jelentkezését.
Ha szeretne partnerünkké válni, vegye fel velünk a kapcsolatot a szamlazo@clearadmin.hu címen!

 

A webáruház modul kipróbálása

A webáruház modul a Clear Admin Számlázó program részeként érhető el.
A program telepítés után demó üzemmódban is futtatható.
Az itt beállított webáruház-szimulátorral könnyen ki tudja próbálni, milyen egyszerűvé teheti webáruházába érkezett rendelései számlázását.

Töltse le most és próbálja ki ingyen!

A modul ára:

79 900 Ft + ÁFA

 

Elektronikus számla (e-számla)

2013. január 1. óta már nem kötelező digitálisan aláírni és időbélyeggel ellátni az elektronikus számlákat. Akár PDF fájlban is elküldhetjük őket.

Ezzel kapcsolatban az adóhivatal egy állásfoglalást is kiadott még 2013-ban "Tájékoztató a 2013-tól alkalmazandó új számlázási szabályokról" címmel.
A 2022-ben kiadott, számlázással kapcsolatos információs füzet is kitér erre:
"18. információs füzet - A számla, nyugta kibocsátásának alapvető szabályai"
Ebből az ide vonatkozó szakasz:

"például elektronikus számla a kizárólag e-mailben megküldött számla, függetlenül attól, hogy a bizonylat adatai közvetlenül a számlázóprogramból kerülnek az elektronikus üzenetbe vagy papíralapú számla szkennelt változataként."

A számlákat az Elektronikus bizonylatküldés modul segítségével lehet e-mailben elküldeni.